تکنیک های بازنویسی محتوا


هر مجموعه و کسب و کاری که از استراتژی بازاریابی استفاده می کند به یک متخصص خلاق نیاز دارد. ایجاد محتوای با کیفیت و اصیل وقتی به عنوان یک برگ برنده در نظر گرفته شود، کار دشواری است. بازنویسی محتوا یکی از راه‌های آسان‌تر کردن آن است.

ایجاد و تولید محتوا نیاز به تخیل و تفکر دارد. محتوای خوب باید با یک ایده عالی شروع شود، آن را به خوبی توسعه دهد و به آن بال و ساختار خوبی بدهد. هنگام تولید محتوا باید نحوه تولید هر محتوا (متن، تصویر، ویدئو، صوت و...) بر اساس موضوع، ساختار و مخاطب آن مشخص شود.

به طور کلی تولید و تولید محتوا از ایده های جدید مشکلات زیادی دارد. یکی از راه‌های ساده‌سازی محتوا، ایجاد محتوا با بازنویسی محتوا است. ویرایش محتوا جنبه مهمی است که هر سازنده محتوای حرفه ای و حمایت شده باید اصول و قواعد آن را بداند.

این رویکرد به ویژه برای تولیدکنندگان محتوا که در ابتدای راه هستند و در تولید محتوا بر اساس ایده های جدید کارایی چندانی ندارند، مفید است. بازنویسی محتوا در تبدیل محتوای قبلی به محتوای جدید و مفیدتر موثر است. همچنین در مواردی که نویسنده محتوا اطلاعات خاصی در مورد موضوع ندارد بسیار مفید است.

در ادامه این مقاله، با جزئیات بیشتری درباره ایجاد محتوا از طریق بازنویسی محتوا صحبت خواهیم کرد. ابتدا اجازه دهید در مورد کاربرد بازنویسی محتوا صحبت کنیم. سپس مزایای فراوان بازنویسی محتوا را توضیح خواهیم داد و در نهایت به مهمترین نکته در مورد بازنویسی محتوا خواهیم رسید.

بازنویسی چگونه استفاده می شود؟

استفاده از بازنویسی محتوا بر اساس هدف آن تعیین می شود. بازنویسی محتوا به طور کلی برای دو هدف اصلی استفاده می شود:

زمانی که می خواهیم در مورد موضوع خاصی که اطلاعات کافی در مورد آن نداریم محتوا تولید کنیم.

زمانی که می خواهیم آنچه را که قبل و کهنه است تغییر دهیم.

یکی از موارد مهم استفاده از روش بازنویسی محتوا زمانی است که قصد داریم در یک موضوع خاص محتوا تولید کنیم. تولیدکنندگان مواد با سفارشات و پروژه های مختلفی سروکار دارند. برای اینکه بتوانند در مورد موضوعات مختلف بنویسند باید با زمینه های مختلف آشنا باشند و دانش عمومی خود را افزایش دهند.

با این حال، در بسیاری از موارد، نویسنده محتوا ممکن است با پروژه ای مواجه شود که فاقد تخصص و اطلاعات دقیق برای آن باشد. به عنوان مثال، موضوع محتوای سفارشی شما ممکن است به یک دسته فنی خاص و پیچیده مرتبط باشد. در چنین شرایطی محتوا نویس به روش بازنویسی محتوا روی می آورد تا بتواند کار خود را انجام دهد.

زمانی که یک نویسنده محتوا نیاز به نوشتن در مورد یک موضوع تخصصی دارد که در مورد آن اطلاعات کافی ندارد، ابتدا باید در مورد آن مطالعه کند. او باید فهرستی از سایت ها و مراجع معتبر تهیه کند. سپس با مطالعه و جمع بندی آنها به نمای کلی از مبحث داده شده برسید. یک نویسنده محتوا با استفاده از نکات بازنویسی محتوا می تواند حجم زیادی از اطلاعات را به محتوای باکیفیت تبدیل کند.

یکی دیگر از کاربردهای بازنویسی محتوا، اصلاح و به روز رسانی محتوای قدیمی است. اغلب، محتوای قدیمی را می توان با محتوای جدید و جامع ترکیب کرد. این یک راه حل بسیار عملی است زمانی که تولید ایده های محتوای جدید دشوار است.

گاهی اوقات ممکن است مدت زیادی از انتشار برخی از مطالب قدیمی وب سایت گذشته باشد. به حدی که مخاطبان جدید سایت احتمالا آن را ندیده اند. با بازنویسی محتوا می توان محتوای قدیمی را احیا کرد و با محتوای جدید و مفید وب سایت به روز کرد.

گاهی ممکن است محتوای قبلی در قالبی تولید شده باشد که قابل تغییر باشد. به عنوان مثال، اگر بیش از یک محتوای متنی با کیفیت در یک موضوع وجود داشته باشد، می توان آنها را به محتوای صوتی خوب (پادکست) تبدیل کرد. این یک روش حرفه ای برای بازنویسی محتوا است.

در بسیاری از موارد، محتوای قدیمی ممکن است دیگر اعتبار یکسانی نداشته باشد. به عنوان مثال، در رابطه با محتوای فنی، محتوای منتشر شده دو سال پیش به دلیل بهبود و به روز رسانی، امروز کاملاً بی ربط است.

با بازنویسی محتوا، می توانید اعتماد را به محتوای قدیمی بازگردانید. با تصحیح و اصلاح نواقص مطالب قبلی و افزودن به آن می توان محتوای جدید و کاملاً مرتبط با دانش و نیازهای امروزی ایجاد کرد.

مزایای بازنویسی محتوا چیست؟

محتوا نویسی مزایای زیادی برای نویسندگان محتوا دارد. زمانی که یک نویسنده محتوا با موضوعات خاصی آشنا نباشد و دانش کاملی نداشته باشد، محتوا نویسی کار او را بسیار آسان می کند. یک نویسنده محتوا می تواند با رعایت نکات و اصول نوشتن درباره موضوعی که مطالعه نکرده است بنویسد.

بزرگترین و واضح ترین مزیت بازنویسی محتوا سرعت است. زیرا با استفاده از محتوای موجود می توانید محتوای جدیدی ایجاد کنید. این فرآیند نسبت به تولید محتوا زمان کمتری می برد.

ایجاد محتوا با بازنویسی آسان تر از ایجاد محتوا با ایده های جدید است (ایجاد محتوا از ابتدا). به این ترتیب نویسنده محتوا می تواند بر بهبود کیفیت سایر قسمت های محتوا تمرکز کند.

یکی دیگر از مزایای مهم بازنویسی محتوا این است که می توانید از محتوای کامل و جامع استفاده کنید. ممکن است در گذشته مطالب زیادی با موضوع مشابه منتشر کرده باشید. حالا با جمع آوری آن مطالب و بازنویسی آنها با هم، می توانید محتوای باکیفیت بنویسید.

هنگام ترکیب چند محتوا، می توانید بهترین قسمت هر کدام را انتخاب کنید. با سازماندهی این قسمت ها و ایجاد محتوای جدید با آن ها نتیجه ای بسیار با کیفیت به دست می آید. اگر ایده های جدید خود را با ایده های قدیمی ترکیب کنید، نتیجه کیفیت بالاتری خواهد داشت.

یکی از حرفه ای ترین انواع بازنویسی محتوا شامل بازنویسی و ایجاد محتوای جدید در قالبی جدید، به عنوان مثال ترجمه محتوای موجود به یک پادکست است. تبدیل ویدیو به محتوای متنی یافتن محتوای متنی در ویدیو و غیره. چگونه این محتوای جدید را موثر کنیم؟ این کار باید با درک کامل سلیقه مخاطب انجام شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد